Асоціація франчайзингу є організацією, яка допомагає розвивати франчайзингові бізнеси в Україні. Телеграм-канал “Франчайзери та мережі” є офіційним каналом, де публікуються новини, огляди та іншу корисну інформацію для франчайзерів та франчайзі.

На каналі можна знайти новини зі світу франчайзингу, описи нових проєктів та франшиз, інформацію про фінансові показники компаній та їхні стратегії розвитку. Крім того, тут можна знайти поради щодо ведення бізнесу в рамках франчайзингу, а також інтерв’ю з успішними франчайзерами та повідомлення про важливі події, які можна відвідати оффлайн чи онлайн в Україні та світі.

Канал “Франчайзери та мережі” є корисним джерелом інформації для тих, хто вже займається франчайзингом або має намір розпочати свій власний бізнес у цій сфері.

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages