craneip.com

Crane IP Law Firm – юридична фірма з головним офісом в Києві, Україна, і згуртованою командою професіоналів з більш ніж 10-річним досвідом роботи. Накопичивши багаторічний досвід в індустрії, зібравши найкращі практики та підходи до ведення бізнесу – ми заснували новий проект, покликаний вивести на новий рівень якість і швидкість обслуговування клієнтів.

Наша спеціалізація – право інтелектуальної власності. Вузька спеціалізація дозволяє нам знати і вміти в області інтелектуальної власності все.

У 2019 році ми увійшли до трійки найкращих нових юридичних фірм України, і з 2020 року щороку входимо до переліку кращих у сфері права інтелектуальної власності за міжнародними рейтингами Legal500 та WTR.

Ми спеціалізуємося на обслуговуванні міжнародних компаній на ринку України та українських компаній на закордонних ринках.

Зареєструвати ТМ чи патент в Україні, ЄС, США, Китаї та інших країнах – з Crane IP це буде зроблено швидко та якісно.

Засновники компанії Олена Полосьмак та Іван Нікітченко чекаєть на ваші запити


craneip.com

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages