Як франчайзер – член Асоціації франчайзингу, Ви можете розмістити інформацію про свою франшизу в Каталозі франшиз https://catalog.franchising.org.ua та в соціальних мережах Асоціації https://franchising.org.ua/?p=32, щоб повідомити свої новини та залучити нових франчайзі.

Щоб розмістити інформацію про франшизу в Каталозі франшиз, достатньо вислати на адресу info@franchising.org.ua:

– зображення для заголовку сторінки – 1000 точок горизонтально х 715 точок вертикально бажано із хештегом на малюнку #фрншз (в будь-який видимий спосіб);

– логотип;

– посилання на сайт франшизи;

– опис у довільній формі (обсяг за вашим рішенням) – детальний опис своєї франшизи, включаючи інформацію про продукти та послуги, фінансові умови, вимоги до франчайзі тощо;

– посилання на youtube;

– файли (бажано .pdf, з іншими прийдеться повозитися) чи посилання на них.

Франчайзер – член Асоціації франчайзингу має право на постійне безкоштовне розміщення в Каталозі, нечлени Асоціації на час війни можуть скористатися таким же право.

Також можна купити в Каталозі банер на всіх сторінках (500 грн. в місяць).

Крім того, Ви можете використовувати соціальні мережі Асоціації для просування своєї франшизи. Асоціація франчайзингу зазвичай облікові записи в різних соціальних мережах, таких як Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram – список тут https://franchising.org.ua/?p=32.

Обирайте, де вам зручніше публікувати інформацію, і повідомте, що отримати доступ для самостійної публікації своїх оголошень у цих соціальних мережах. У своїх оголошеннях Ви можете поділитися інформацією про свою франшизу, пропонувати вакансії для франчайзі, ділитися новинами та іншою цікавою інформацією, яка може привернути увагу потенційних франчайзі.

Також вакансії ви можете розмістити на сайті Асоціації в окремому розділі https://franchising.org.ua/?cat=25.

Користуйтесь нашими сторінками із задоволенням.

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages