Міжнародні франчайзингові виставки є ефективним інструментом для розвитку франшизних мереж, оскільки вони надають можливість франчайзерам та потенційним франчайзі зустрітися в одному місці та обмінятися інформацією про свої продукти та послуги.

Переваги міжнародних франчайзингових виставок:

  • залучення нових потенційних франчайзі – міжнародні франчайзингові виставки залучають велику кількість відвідувачів, серед яких є багато потенційних франчайзі. У франчайзерів є можливість вивчати потреби та інтереси цільової аудиторії та пропонувати вигідні умови співпраці для залучення нових партнерів;
  • розширення мережі – міжнародні франчайзингові виставки дозволяють франчайзерам знайти нові ринки для розвитку своєї мережі. Наприклад, виставки дозволяють франчайзерам популяризувати свій бренд та продукти в інших країнах та залучити нових франчайзі для розширення своєї мережі;
  • обмін інформацією – міжнародні франчайзингові виставки надають можливість франчайзерам та потенційним франчайзі обмінюватися інформацією про свої бізнес-моделі та умови співпраці. Це дозволяє франчайзерам знайти партнерів, які відповідають їхнім вимогам та потребам;
  • нові технології та інновації – міжнародні франчайзингові виставки надають можливість франчайзерам вивчати нові технології та інновації, які можуть стати корисними для розвитку вашої мережі.

Асоціація франчайзингу (Україна) запрошує вас доєднатися до наших делегацій на міжнародних франчайзингових виставках.

Franchise Expo Paris

Париж, Франція

16-18.03.2024

franchiseparis.com

International Franchise Expo

Нью-Йорк, США

01-03.06.2023

franchiseexpo.com/ife

Franchise İstanbul Expo

Стамбул, Туреччина

19-22.10.2023

franchiseistanbulexpo.com

Franchise Fair Warsaw

Варшава, Польща

19-21.10.2023

franchisewarsaw.com

Britain’s International Franchise Show

Лондон, Велика Британія

12-13.04.2024

thefranchiseshow.co.uk

Ми постійно беремо участь у франчайзингових заходах. Запрошуємо вас слідкувати за такими подіями в усьому світі на нашому календарі.

Також ви можете підписатися на цей календар Google Calendar

З усіма питаннями про участь у цих подіях з презентацією своєї франшизи або як відвідувач, з приводу організації заходів та участі в них звертайтесь до директорату Асоціації франчайзингу.

Ви також можете просто заповнити нашу форму

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages