Регіональні представництва Асоціації франчайзингу несуть відповідальність за просування та підтримку розвитку франчайзингу у своїх регіонах. Вони тісно співпрацюють з місцевими франчайзерами та франчайзі, а також з іншими зацікавленими сторонами у галузі франчайзингу, щоб відстоювати інтереси галузі та сприяти зростанню та розширенню.

До основних обов’язків регіональних представників входить:

  • Адвокація франчайзингу – регіональні представники працюють над просуванням переваг франчайзингу та захистом інтересів галузі у своїх відповідних регіонах. Це передбачає налагодження відносин з керівниками місцевих підприємств, державними службовцями та іншими зацікавленими сторонами для просування франчайзингу як життєздатної та привабливої бізнес-моделі.
  • Підтримка місцевих франчайзерів і франчайзі – регіональні представники надають підтримку місцевим франчайзерам і франчайзі, включаючи вказівки щодо найкращих практик, дотримання правових і нормативних вимог і стратегії розвитку бізнесу. Вони також сприяють налагодженню зв’язків і співпраці між місцевими франчайзерами та франчайзі, щоб допомогти їм будувати стосунки та ділитися ресурсами.
  • Організація місцевих заходів – регіональні представники відповідають за організацію місцевих заходів та ініціатив для просування франчайзингу та об’єднання місцевих франчайзерів і франчайзі. Ці заходи можуть включати семінари, майстер-класи та заходи для спілкування.
  • Надання зворотного зв’язку національній асоціації – регіональні представники служать зв’язком між місцевими зацікавленими сторонами та національною асоціацією, надаючи відгуки про місцеві проблеми та проблеми та допомагаючи формувати політику та ініціативи асоціації.

Загалом, робота регіональних представників має важливе значення для просування та підтримки розвитку франчайзингу в їхніх відповідних регіонах, а також для побудови сильної та динамічної франчайзингової галузі в Україні.

  • Дніпропетровська область – Олександр Рось
  • Київ та область – Альона Кривонос
  • Львівська область – Богдан Несторович
  • Харківська область – Владислав Павленко
  • Чернівецька область – Сергій Приходько
  • Одеська область – Микола Майгер

Для зв’язку із регіональними представниками напишіть чи зателефонуйте в центральний офіс.

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages