Асоціація франчайзингу надає послугу підбору нерухомості для франчайзингових мереж, яка включає в себе допомогу в знаходженні і оренді приміщень для відкриття франчайзингових точок.

При цьому, спеціалісти Асоціації допомагають підібрати нерухомість, яка відповідає вимогам концепції франчайзингової мережі, з урахуванням її місцезнаходження, відстані від конкурентів, розміру та параметрів приміщення, а також інших важливих факторів.

Після підбору потенційних варіантів нерухомості, наші спеціалісти допомагають провести переговори з власниками приміщень, щоб укласти вигідний договір оренди. Крім того, можуть бути надані рекомендації щодо адаптації приміщення під потреби концепції франчайзингової мережі.

Отже, послуга підбору нерухомості для франчайзингових мереж від Асоціації франчайзингу спрямована на допомогу у виборі найбільш вигідного та ефективного місця для відкриття франчайзингової точки. Це дозволяє забезпечити успішне функціонування франчайзингової мережі та досягнення максимального прибутку.

Парнер Асоціації франчайзингу у наданні послуги із підбору нерухомості для франчайзингових мереж – Віталій Шокал

0963936766.rieltor.ua

shokal.kiev.ua

Працює на ринку нерухомості Києва, а разом із парнерами – по всій країні. Експерт та партнер з нерухомості в Агентстві нерухомості Smart Realty (сайт – smart-realty.com.ua , компанія на київському ринку нерухомості працює з 1998). Великий досвід продажу нерухомості – з 2014 року. Член NAR – National Association of REALTORS®. Сертифікований спеціаліст – є членом Асоціації фахівців з нерухомості України АСНУ (сайт – www.vitaliy.asnu.net). Є сертифікат Фонду державного майна України.
Досвід роботи у продажах нерухомості на позиціях агента, керівника, керуючого, власника бізнесу – вже понад 10 років – з 2012 року.
В активі – понад 500 здійснених угод.
Спеціалізація – продаж / купівля нерухомості, оренда комерційної нерухомості

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages