Міжнародні франчайзингові співтовариства, такі як Міжнародна франчайзингова рада World Franchise Council, Європейська федерація франчайзингу European Franchise Federation, Міжнародна асоціація франчайзингу International Franchise Association та Міжнародна франчайзингова мережа World Franchise Network об’єднують національні асоціації франчайзингу, з усього світу з метою підтримки та розвитку франчайзингового бізнесу.

Основним завданням цих організацій є забезпечення кооперації асоціацій у їх підтримці франчайзерів з питань законодавства, бізнес-планування, фінансового управління, маркетингу, технологій та інновацій. Вони також забезпечують платформу для обміну ідеями та досвідом між членами співтовариств.

Ці організації підтримують проведення різноманітних навчальних заходів, семінарів, конференції та виставок франчайзингу, щоб забезпечити пошук франчайзі, поширення необхідних знань для успішного розвитку франчайзингу в світі. Вони також ведуть дослідження франчайзингового ринку, що дозволяє асоціаціям, а також франчайзерам дотримуватися найкращих практик у галузі та приймати обґрунтовані рішення.

Усі ці зусилля спрямовані на забезпечення успішного розвитку франчайзингового бізнесу в усьому світі, що сприяє розвитку економіки та забезпечує більш широкі можливості для підприємницького успіху.

Міжнародна франчайзингова рада

World Franchise Council

глобальна організація франчайзингових асоціацій, яка підтримує розвиток і захист франчайзингу та сприяє колективному розумінню найкращих практик чесного та етичного франчайзингу в усьому світі.

З моменту заснування в 1994 році WFC досяг багатьох віх:

  • Unidroit – WFC забезпечив спільну позицію щодо пропозицій щодо Типового закону про франчайзинг.
  • Принципи етики – WFC досягла консенсусу щодо принципів, яких повинні дотримуватися франчайзингові асоціації при розробці свого Кодексу етики.
  • Визнання однієї асоціації в кожній країні – WFC дотримувався свого зобов’язання, що спонукало до об’єднання асоціацій на Філіппінах і до появи єдиної визнаної асоціації в Кореї.
  • Законодавча підтримка – WFC написав президенту Мексики, зробивши заяву щодо пропозиції дозволити франчайзі більше певної частки отримати право власності на їхній бренд.

Україна готовить документи для отримання членства в цій організації

worldfranchisecouncil.net

Європейська федерація франчайзингу

European Franchise Federation

була заснована в 1972 році як некомерційна асоціація для просування, захисту та виступів за індустрію франчайзингу в Європі. Зараз EFF визнано провідним голосом етичного франчайзингу.

Федерація об’єднує спільноту національних асоціацій франчайзингу, які поділяють наші основні цінності. Цінності, які спільнота EFF зобов’язується підтримувати та просувати через Етичний кодекс франчайзингу.

Україна готовить документи для отримання членства в цій організації

eff-franchise.com

Міжнародна асоціація франчайзингу

International Franchise Association 

найбільша в світі членська організація для франчайзерів, франчайзі та постачальників франшиз, Міжнародна асоціація франчайзингу IFA пишається тим, що надає провідні галузеві заходи, пропаганду, освіту та можливості для розвитку франчайзингової спільноти.

Розвиваючи всі аспекти франчайзингу з 1960 року, IFA є колективною силою наших членів.

Україна готовить документи для отримання членства в цій організації

franchise.org

Міжнародна франчайзингова мережа

World Franchise Network

Головна мета Всесвітньої мережі франчайзингу – налагодити зв’язок між провідними світовими органами франчайзингу та, у свою чергу, інформувати аудиторію Global Franchise про найбільші міжнародні оновлення у світі франчайзингу.

Це робиться за допомогою ексклюзивних інтерв’ю з керівниками або представниками асоціацій, а також через контент-партнерство, яке розповсюджує дослідження ринку та галузеві оновлення якомога ширшій аудиторії.

Україна вже є учасником цього співтовариства

global-franchise.com/world-franchise-network

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages