Не намагайтеся заощадити на послугах професійних консультантів. Вони можуть не тільки відстояти Ваші права, а й розповісти Вам щось цікаве про Вашого франчайзера. Іноді $ 100 бережуть $ 100 000.

Відвідайте кілька спеціалізованих заходів по франчайзингу. Там Ви не тільки ознайомитеся з асортиментом франшиз на ринку, а й поспілкуєтеся з тими, хто вже має досвід в цій сфері. Зверніться до нас, в Асоціацію. Ми збираємо всю інформацію про ринок.

Якщо Вам сподобався якийсь бізнес, але Ви не впевнені, що мережа розвивається по франчайзингу, не соромтеся звернутися до власника. Ви підштовхнете його до франчайзингу, а побудувати мережу йому допоможе Асоціація.

Лише ретельно оцінивши переваги та недоліки франчайзингу та отримавши позитивні відповіді на всі питання, поставлені перед самим собою і перед франчайзером, потенційний франчайзі повинен прийняти рішення про свою участь в такому бізнесі.

Чи підходить система для нього і чи готовий він працювати в системі? Чи покривають переваги франчайзингу, як більш надійного способу ведення бізнесу, ті негативні моменти, які притаманні йому, як і кожній системі? Що важливіше: деяке обмеження свободи і наявність певних зобов’язань перед франчайзером, і натомість мінімізація ризику, або повна самостійність і готовність ризикувати?

Допомогти прийняти остаточне рішення Вам можуть також консультанти, які об’єктивно оцінюють договір франчайзингу, реальність фінансових прогнозів і потенціал бізнесу. Дізнатися детальніше про всі особливості франчайзингу можна на заходах СемінарЦентра Асоціації франчайзингу та партнерів.

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages