Асоціація франчайзингу бере участь в об’єднаннях бізнес-асоціацій та коаліціях, щоб захищати інтереси своїх членів і сприяти розвитку франчайзингової індустрії.

Участь в бізнес-асоціаціях дозволяє Асоціації франчайзингу співпрацювати з іншими галузевими організаціями та отримувати доступ до їхніх ресурсів, зокрема до інформації про регулювання та законодавство, яке впливає на франчайзингову індустрію. Також, Асоціація може брати участь у спільних проектах з іншими асоціаціями, сприяти обміну досвідом та накопиченню знань.

Коаліції, з іншого боку, є спеціально створеними групами, які об’єднуються для спільної роботи над конкретною проблемою або питанням, що стосується кількох галузей. Асоціація франчайзингу бере участь в таких коаліціях для спільної роботи над питаннями, які стосуються франчайзингу, а також для представлення своїх інтересів в контексті більш широких питань, які впливають на галузь.

Участь у бізнес-асоціаціях та коаліціях дозволяє Асоціації франчайзингу зміцнювати свій голос в громадському діалозі та захищати інтереси своїх членів на різних рівнях управління та регулювання.

Члени ради Асоціації, члени Асоціації, регіональні представники та партнери також беруть участь у громадських радах та колегіях при центральних та місцевих органах влади, що довзоляє поширювати наш вплив всією Україною.

Українська рада бізнесу — найбільше в Україні об’єднання 104 провідних бізнес-асоціацій, створене для консолідації бізнесу та реалізації суспільно важливих реформ. Ми пропонуємо реальні рішення для створення рівних умов ведення бізнесу в Україні без корупції та для сталого розвитку економіки. Ми прагнемо економічного зростання країни та побудови сучасної, стійкої, відкритої й конкурентоздатної у світовому масштабі економіки.

УРБ створена у 2017 році шляхом об’єднання низки широких коаліцій бізнес-асоціацій. Метою створення УРБ є об’єднання зусиль бізнес-асоціацій заради прискорення інституціональних реформ, які призведуть до економічної свободи громадян та бізнесу, внаслідок чого відбудеться детінізація економіки України, покращення інвестиційного клімату, зростання ВВП та підвищення якості життя українців

www.urb.org.ua

www.facebook.com/Ukr.business.council

Коаліція бізнес-спільнот за модернізацію України об’єднує 95 провідних бізнес-асоціацій для просування, адвокації та реалізації узгоджених принципів повоєнної економічної політики. Цей меморандум містить принципи та цілі Коаліції

coalitionua.business


Шановні члени Асоціації франчайзингу та партнери,

Ви маємо чудову можливість приєднатися до роботи Української ради бізнесу як експерти. Це можливість не лише впливати на розвиток бізнес-середовища в Україні, а й допомогти зміцнити позиції франчайзингової індустрії.

Українська рада бізнесу є впливовою громадською організацією, що займається питаннями розвитку бізнесу в Україні та забезпеченням стабільного економічного зростання країни. Участь у роботі Ради дозволить взяти участь у формуванні рекомендацій з питань розвитку бізнесу та впливати на прийняття рішень на державному рівні.

Як експерти з франчайзингу ми маємо унікальну можливість поділитися своїми знаннями та досвідом з іншими галузями бізнесу, а також підвищити свій профіль в громадському діалозі. Участь в роботі Ради також дозволить нам бути в курсі найважливіших рішень, які впливають на бізнес-середовище в Україні.

Якщо Ви готові приєднатися до роботи Української ради бізнесу як експерти з малого та середнього бізнесу, будь ласка, зв’яжіться з нами та повідомте про свою готовність. Разом ми можемо стати впливовою групою експертів, які зміцнять позиції франчайзингу та сприятимуть розвитку бізнесу в Україні.

З повагою,
директорат Асоціації франчайзингу

Від Fran Team

www.franchising.org.ua Вже більше 20 років основною метою діяльності Асоціації є всебічне сприяння розвитку франчайзингу в Україні, а також представлення та захист інтересів роботодавців у галузі франчайзингу у економічній, соціально-трудовій та інших сферах, у тому числі в їх відносинах з іншими сторонами цивільного партнерства. Відсвяткувавши своє двадцятиріччя, Асоціація продовжує впроваджувати нові продукти та сервіси: – повноцінно працює третейське урегулювання спорів, – ведеться робота над створення Фонду фінансування франчайзингу, – до реєстрації готується законопроект «Про франшизу», – учасники Асоціації залучаються до експертно-галузевих комітетів, метою роботи яких додаткове регулювання специфічних потреб франчайзерів. Цей рік буде присвячений першим крокам в реалізації Доктрини «Франчайзинг 2030». Долучайтесь!

Залишити відповідь

many languages